Уважаеми клиенти, моля прочетете и се запознайте с настоящите общи условия за обслужване на сайта plikoveichanti.bg

Използването на този сайт и регистрирането на поръчка чрез него, се счита за съгласие с посочените условия. Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, моля, не използвайте този уеб сайт. Д ПРИНТ БЪЛГАРИЯ ЕООД си запазва правото да променя условията по всяко време, без предварително известие, като променените условия ще бъдат публикувани в сайта.

Пликове и чанти“ е регистрирана търговска марка на Д ПРИНТ БЪЛГАРИЯ ЕООД.

 1. Общи условия
 • plikoveichanti.bg е уебсайт за продажба и доставка на публикуваните в него стоки, от името на Д ПРИНТ БЪЛГАРИЯ ЕООД
 • Публикуването на този сайт има смисъл на публична покана за сключването на търговска сделка за покупка на артикули от Д ПРИНТ БЪЛГАРИЯ ЕООД.
 • Д ПРИНТ БЪЛГАРИЯ ЕООД чрез plikoveichanti.bg има право да променя цените на предлаганите стоки по собствена преценка, без предварително уведомяване. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на заявката на желаната стока.
 • При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката Д ПРИНТ БЪЛГАРИЯ ЕООД чрез plikoveichanti.bg не е обвързан c каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.
 • Договорът с Клиента се счита за сключен след приемане от Д ПРИНТ БЪЛГАРИЯ ЕООД чрез plikoveichanti.bg на заявлението за покупка попълнено правилно от Клиента в процеса на поръчка.
 • Д ПРИНТ БЪЛГАРИЯ ЕООД чрез plikoveichanti.bg се задължава след получаване на заявление от Клиента, да му достави желаната стока или да информира Клиента за др. обстоятелства, относно заявката му.
 • Д ПРИНТ БЪЛГАРИЯ ЕООД не носи отговорност, ако Клиентът е посочил неверни и/или непълни данни в направена поръчка на адрес plikoveichanti.bg
 • Д ПРИНТ БЪЛГАРИЯ ЕООД не носи отговорност за допуснати неточности в публикуваната на сайта информация. Възможни са корекции на цените в сайта, както и промяна в дизайна на продуктите.
 1. Поверителност на данните
 • Д ПРИНТ БЪЛГАРИЯ ЕООД чрез plikoveichanti.bg обработва и предприема мерки за защита на личните данни на потребителите съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни.

Потребителите се съгласяват, че Д ПРИНТ БЪЛГАРИЯ ЕООД чрез plikoveichanti.bg има право да обработва личните им данни във връзка с използването на услугите на уебсайта. За да Ви обслужваме и изпълняваме Вашите поръчки е необходимо приемането на следните данни:

– име и фамилия / наименование на фирма

– e-mail

– телефон за връзка

– адрес за фактура и доставка

– пощенски код

В последствие имате възможност да коригирате тези данни от Вашия личен профил.

 • Данните, които ще получим при поръчката, регистрацията или разглеждането на страниците, ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – приемане и изпълнение на поръчки, абонамент за новини, връзка с Вас в случай на проблеми, свързани с поръчката и подобряване на обслужването на Д ПРИНТ БЪЛГАРИЯ ЕООД чрез plikoveichanti.bg. Ние гарантираме, че тези данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите, абонирани за Абонамента за новини, могат да прекратят абонамента си по всяко време от връзката, разположена в края на всяка новина.

Вашият потребителският профил може да бъде изтрит от системата на Д ПРИНТ БЪЛГАРИЯ ЕООД заедно с прилежащите към него данни при желание от Ваша страна.

 1. Поръчване на продукти и услуги
 • Всяка поръчка на продукт или услуга през системата на сайта plikoveichanti.bg е свързана със задължение за плащане по избран от Вас начин.
 • Поръчката на продукт/и през сайта означава изразено съгласие за сключване на договор за дистанционна продажба, който се регулира от Закона за защита на потребителите.
 1. Цени
 • Всички цени са в лева с включен ДДС. Цените на продуктите са показани без цената за доставка, за която можете да получите информация в процеса на поръчката.
 1. Доставка
 • Доставки се извършват само на територията на Република България.
 • С изпращането на потвърждение за поръчка, Вие се съгласявате да заплатите цената на избраните продукти и посочената стойност на транспортните разходи.
 • Доставка на адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена, пощенски код, предпочитана дата на доставка и допълнителни инструкции.
 1. Изпълнение на поръчката

Стремим се да изпълняваме всички поръчки коректно и с точност. Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

 • Посочили сте грешни или непълни данни за доставка – имена, адрес, телефон, пощенски код.
 • Възможно е някой от поръчаните продукти да не е наличен; в този случай ще се свържем с Вас в най-кратък срок по телефон или с email съобщение.

При несъответствие между получените и поръчаните продукти или възникване на неточност по наша вина, ще поемем разходите по последващо връщане и замяна на несъответстващите продукти.

При невъзможност за доставка не по вина на Д ПРИНТ БЪЛГАРИЯ ЕООД (не се намирате на посочения адрес или не отговаряте на обажданията на доставчика), Вашата поръчка ще бъде върната при нас докато се свържем с Вас.

 1. Плащане

Поръчките се заплащат чрез пощенски паричен превод или плащане по банков път.

 1. Отказ от поръчка и връщане

Можете да върнете закупените от нас продукти, без да посочвате причина за връщане, в рамките на 14 дни от датата на закупуването при следните условия:

 – Продуктите да са в оригиналната им опаковка;

 – Да няма следи от употреба, нарушен вид или зацапване;

 – Да включите оригиналната фактура или поръчка, с която сте получили продуктите (с Вашата поръчка ще получите придружаващ документ.

 – Разходите по връщането на продуктите са за Ваша сметка

Адрес за връщане на продукти:

За Д Принт България ЕООД

гр. София

ул. Поручик Неделчо Бончев 8

 1. Рекламации и въпроси към нас

Моля, свържете се с нас на телефон +359 878 707 805, за да обсъдим всякакви въпроси, свързани с продуктите или услугите, предоставяни от Д ПРИНТ БЪЛГАРИЯ ЕООД чрез plikoveichanti.bg.

 1. Спорове. Алтернативно решаване на спорове

Надзорен орган за защита правата на потребителите в България е Комисията за защита на потребителите с адрес: 1000 гр. София, пл.“Славейков“ №4А, ет.3, 4 и 6; тел.: (02) 980 25 24; факс: (02) 988 42 18; гореща линия: 0700 111 22 ; уебсайт: www.kzp.bg.

При спорове относно задължения, произтичащи от договори за продажби, при който не е постигнато споразумение, Вие можете да отнесете спора към органите за алтернативно решаване на потребителски спорове (АРС) при условията и по реда на чл.181а и сл. от ЗЗП.

Допълнителна информация за алтернативното решаване на потребителски спорове може да се открие в уебсайта на Комисията за защита на потребителите на адресhttps://kzp.bg и в платформата за онлайн решаване на спорове ОРС.

 1. Съдържание и авторски права

Уебсайтът съдържа авторски материали и текстове, изображения, графични лога, графики, лога на търговски марки, бази данни и софтуер, които са собственост или са лицензирани от Д ПРИНТ БЪЛГАРИЯ ЕООД и са защитени от българските и други приложими закони и конвенции за авторски, сродни и други права върху интелектуална собственост. Възпроизвеждането на съдържанието, на уебсайта и/или който и да е негов елемент, обект на интелектуална собственост, може да се извършва само и единствено с писменото съгласие на Д ПРИНТ БЪЛГАРИЯ ЕООД (Пликове и Чанти) или на неговите праводатели.

Използването на услугите и на уебсайтa не предоставя на потребителите каквито и да е права върху обектите на интелектуална собственост в цялост, нито върху която и да е част от тях.