С цел осигуряване на максимално качество на отпечатаните опаковки, молим материалите за изготвяне на дизайн или ваш готов проект да ни бъдат изпращани в един от изброените по-долу формати, като спазвате изброените технологични изисквания:

Видове файлове за печат: CDR, PDF, AI, EPS, TIFF, PSD, записани с настройки за печат.

Цветност: CMYK и PANTONE.

Резолюция: най-малко 300 dpi

Шрифтове: конвертирани в криви за изброените векторни формати AI, EPS, CRD.

Ако изпращате проект, който представлява колаж, и се налагат промени по него или желаете да се използват само елементи от цялата визия, моля, изпратете работен файл с лейери, за да бъдат възможни корекции.

Изпращането на файловете в изброените по долу формати прави възможна работата по тях, подготовката им за печат и осигуряването на максимално качество.

Ако размерът на файловете, които желаете да изпратите, е по-голям от 5 MB, молим, не изпращайте по имейл, а използвайте някой от сайтовете за трансфер на файлове.

В случай, че нямате възможност да изпратите ваш дизайн или готов файл, предлагаме професионално изготвяне на проект, съобразен с особеностите на избрания от вас тип печат и според вашите изисквания.

Специфичните особености и изисквания следва да се уточнят допълнително.

Д ПРИНТ БЪЛГАРИЯ ЕООД не носи отговорност за крайния резултат на подаден от клиента файл (в този случай ние само го отпечатваме).

Д ПРИНТ БЪЛГАРИЯ ЕООД не носи отговорност за правописни грешки при готов подаден файл за печат.

Д ПРИНТ БЪЛГАРИЯ ЕООД не носи отговорност за качеството на изображенията на подаден от клиента файл за печат.

Ние носим отговорност за материала, тиража, срокът за изпълнение и всички подробности описани в офертата.